Tjenester

Ringerike Hageservice AS utfører en rekke tjenester innen planlegging, bygging, oppgradering og vedlikehold av hageanlegg for privatpersoner, bedrifter og borettslag. Vi jobber mye med helhetlige løsninger som inkluderer flere av punktene nedenfor.

Hageplanlegging

Det er en stor fordel å ha en plan til grunn før du bygger eller rehabiliterer hagen din. En hageplan kan bestå av en enkel skisse eller en detaljert plantegning. I arbeidet med en plan vil vi blant annet avklare ønsker og behov du har for den framtidige hagen, samt muligheter og begrensninger som er der fra naturens side.

Vi kan også gi råd på stedet uten å lage en tegning, dersom du ønsker dette. Når det ligger en plan til grunn, er det også enklere å prise anlegget som skal bygges.

Beplantning

Ringerike Hageservice legger stor vekt på å skape en spennende og funksjonell beplantning. En vellykket beplantning kan få hagen til å blomstre fra tidlig vår til sen høst. Vi streber også etter å bruke planter på en måte som gjør det enklest mulig for deg å holde hagen i orden.

Plen

Ferdigplen eller sådd plen? Sportsplen, prydplen grasbakke eller kanskje en blomstereng? Vi lager den plenen du ønsker deg (blomstereng krever helt spesielle forhold). Ferdigplen har sine klare fordeler, men blir noe dyrere enn sådd plen. Forarbeidene er helt like.

Vedlikehold

En hage er i evig utvikling, og krever derfor jevnlig vedlikehold. Det gjelder også hager som i utgangspunktet er lettstelte, selv om vedlikeholdet blir noe enklere. Ringerike Hageservice følger opp flere anlegg vi har bygget og tilbyr ulike typer vedlikeholdsavtaler.

Beskjæring og trefelling

Ringerike Hageservice beskjærer busker og mindre trær på en fagmessig måte, for å sikre blomstring og naturlig utseende. Vi samarbeider med en arborist/trepleier når det gjelder beskjæring eller felling av mer kompliserte trær.

Grunnarbeid

Godt grunnarbeid er helt avgjørende for at hagen skal holde seg fin over tid, det være seg gårdsplass, murer, steinflater, plen eller plantefelt. Grunnarbeidene synes ikke på overflaten, men er ofte halve jobben når en hage bygges. Vår egen maskinpark består av små maskiner tilpasset trange områder. Vi samarbeider med en maskinentreprenør de gangene det er behov for større maskiner.

Steinarbeid

Stein er et varig element i en hage, uansett om du velger naturstein eller betongprodukter. Naturstein gir et litt mykere inntrykk enn betongprodukter, men begge deler gjør seg godt. Det er også fullt mulig å blande naturstein og betongstein. Vi bygger murer, gårdsplasser og plattinger i den steintypen du ønsker.

Vanningsanlegg

I forbindelse med beplantning tilbyr vi et trykkregulert dryppvanningsanlegg som avgir like mye vann i hele slangens lengde. Slangene kan legges under overflaten, slik at de ikke synes. Vanningsanlegget kan også lages helautomatisk med tidsstyring. Et trykkregulert dryppvanningsanlegg er både vannbesparende og tidsbesparende i forhold til å vanne med hageslangen.

Spørsmål?

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.Vi skaper grønn trivsel

Vi legger vekt på at du skal ha en lettstelt hage

Vi har stort fokus på fornøyde kunder