Ringerike Hageservice AS utfører en rekke tjenester innen planlegging, bygging og vedlikehold.

Hageplanlegging

Det en stor fordel å ha en plan til grunn før du bygger eller rehabiliterer hagen din. En hageplan kan bestå av en enkel skisse eller en detaljert tegning. I arbeidet med en plan vil vi blant annet avklare ønsker og behov du har for den fremtidige hagen, samt muligheter og begrensninger som er der fra naturens side. Vi kan også gi råd på stedet uten å lage en tegning, dersom du ønsker dette.

Beplantning

Ringerike Hageservice legger stor vekt på å skape en spennende og funksjonell beplantning. En vellykket beplantning kan få hagen til å blomstre fra tidlig vår til sen høst. Vi streber etter å bruke planter som gjør det enklest mulig for deg å holde hagen i orden. I forbindelse med beplantning tilbyr vi også et trykkregulert dryppvanningsanlegg som avgir like mye vann i hele slangens lengde. Slangene kan legges under overflaten, slik at de ikke synes. Vanningsanlegget kan også lages helautomatisk med tidsstyring.

Plen

Ferdigplen eller sådd plen? Sportsplen, prydplen, grasbakke eller kanskje en blomstereng? Valgmulighetene er flere. Vi lager den plenen du ønsker deg (blomstereng krever helt spesielle forhold). Ferdigplen har sine fordeler, men blir noe dyrere enn en sådd plen. Forarbeidene er helt like.

Vedlikehold

En hage er i evig utvikling, og krever derfor jevnlig vedlikehold. Ringerike Hageservice tilbyr ulike typer vedlikeholdsavtaler, det være seg oppfølging gjennom hele sesongen eller enkeltoppgaver.

Beskjæring og trefelling

Ringerike Hageservice beskjærer busker og mindre trær på en fagmessig måte, for å sikre blomstring og naturlig utseende. Vi kan også tilby trefelling, og har knyttet til oss en samarbeidspartner med lang erfaring i å felle kompliserte trær.

Grunnarbeid

Godt grunnarbeid er avgjørende for at hagen skal holde seg fin over tid, det være seg gårdsplass, murer, steinflater, plen eller plantefelt. Grunnarbeidene synes ikke på overflaten, men er ofte halve jobben når en hage bygges.

Steinarbeid

Stein er et varig element i en hage, uansett om du velger naturstein eller betongprodukter. Naturstein gir et litt mykere inntrykk enn betongprodukter, men begge deler gjør seg godt. Det er også fullt mulig å blande naturstein og betongstein. Vi bygger murer, gårdsplasser og plattinger i den steintypen du ønsker.